4 vjetor korrik fishekzjarre shfaqje në Sanibel Island

Pas dy viteve të luftës për ngritje fondesh, 4 vjetor i korrik fishekzjarre shfaqje në Sanibel Island do të manged nga Dhoma e Tregtisë. Zoti i bekoftë ata dhe Paraqitja Sponsor këtë vit - Gjoni & Jay në John R. Wood REALTORS.

Ekrani i këtij viti do të jetë në muzg e mërkurë Night, 4 korrik, 2012. Zakonisht, ekran është nisur mbi ujë nga këmbët e Bailey Road. Si rezultat i kësaj, qindra e makinave do të parkut në Ishujt xhade për të parë. Një tjetër alternativë është që të shikojnë nga anije. Por, ekziston një zonë e sigurisë patrullohet nga autoritetet për të siguruar pajtueshmërinë.

Ekziston edhe një ishull 4 të paradës korrik. Që të gjithë në paradën dhe përgjatë rrugës (mëtrik Way) njeh njëri-tjetrin, kjo është çështje qytet në shtëpi. Watch për pistoleta e ujit që vijnë nga paradës dhe audiencës. Ju keni qenë të paralajmëruar.

Ne nuk mund të mendoj për çdo gjë që është më shumë Sanibel TRUE se kjo. Libër tani në Wind Inn West për të siguruar që ju keni një dhomë.

Sanibel Fireworks

Posted në Blog Post

Lini një Përgjigju