Beach Balls & Baseball

Në mars, në West Wind Inn ju mund të luajnë kapur në plazh, në Commons bar, ose - të shkojnë të shikojnë pro luajnë kapur gjatë Spring Training!

Boston Red Sox Trajnim Spring Përsëri këtë vit, Boston Red Sox do të jetë trajnimi në JetBlue Park dhe Minnesota Twins do të trajnojë në Hammond stadiumin, si në Fort Myers dhe një makinë të lehtë nga Sanibel Island. Kliko në lidhjet për të parë të plotë oraret e trajnimit Pranvera.

Minnesota Twins Spring Training Shumica tifozët baseball duan të qëndrojnë afër ballparks, por ata nuk e konsiderojnë atë Wind Inn West në plazh për Sanibel ka për të shtuar në udhëtimin e tyre. Sure, kjo është një pak më tej për të përzënë - dhe çfarë është një makinë e bukur ajo është - por kur ju jeni këtu që ju keni qasje në plazh më pak zhurmë dhe miqësor baroni kuvertë pishinë në Island. Dhe peshkimi është e madhe! Çdo gjë që ju doni një pushim të. Relaksim dhe argëtim.

Para se të librit kudo tjetër, kontrolloni me ne për vendet e lira . Është mirë të të dy botëve - topa plazhi dhe baseball.

Tagged with: , , , ,
Posted në Blog Post