Calusa Blueway Festivali Paddling

Një nga ngjarjet e mëdha në zonën tonë është Blueway Festivali Paddling Calusa. Veprimtaria e këtij viti është në nëntor, nga 1 në 4.

Ajo do të ofrojë në-ujë mësim, demonstrata, seminare, gara, ngjarjet sociale për pjesëmarrësit dhe një festival filmi.

Calusa Blueway Paddling Trail shtrihet për 190 kilometra përgjatë bregut perëndimor të SouthwestFlorida. Ai përfshin shtigje rizoforë deti dhe në brendësi lumenj që të hyni vjen pas deti. Ngjarja ishte zgjedhur si një ngjarje Top nga Shoqata e Turizmit Juglindore për dy vite me radhë.

Ju mund të hyni në Blueway nga "Ding" Darling Wildlife Refuge Kombëtare dhe TarponBay. Që West Wind Inn është zgjidhja më e afërt për të "Ding" Darling, kjo ka kuptim për çdo kayakers, canoers dhe paddlers të tjera të librit në një West Wind Inn dhomë ose suite gjatë 01-04 nëntor 2012. Bashkohu me ne.

Posted në Blog Post

Lini një Përgjigju