Kërkimi i rizoforë Krisur rremë

Ata kanë qenë të zënë në "Ding" Darling, ndjekja rizoforë qyqe. Ky zog është e vështirë për të gjetur, sepse ai rri në mangroves dhe duke marrë në atje për të vend një zakonisht kërkon një varkë dhe disa aftësi të veçanta.

Si pjesë e një granti special kafshë të egra, hulumtuesit kanë ben varur në Refuge, duke shpresuar në vend një të tillë. E pra, ata më shumë se sukses. Duke luajtur një regjistrim të thirrjes së Moda-së, ata ishin në gjendje për të marr me të mirë një të tillë për të treguar në një degë rizoforë. Pastaj, duke shkuar më thellë në pyll rizoforë ata ishin në gjendje për të marrë dy të paraqitur. Kjo ishte e pashembullt në përvojën e studiuesve.

Një nga këto zogjve u kap dhe të pajisur me një grup këmbë dhe një radio transmetues miniaturë, Këto do të përdoren për të ndjekur të shpendëve për të parë se ku shkon apo jo dhe nëse ajo e lë vendbanim të menjëhershëm.

Si shumica e dini birders, duke përdorur telefonata të shpendëve për të tërhequr shpendët nuk lejohet në "Ding" Darling NWR, pa leje të posaçme. Si shumica e birders gjithashtu e dimë, edhe pa ndihmën e thirrjeve të shpendëve, streha është një zonë pjellore për të shikuar dhe fotografuar zogjtë e shumë specieve. Ne kemi shumë mysafirë të cilët qëndrojnë në West Wind Inn në mënyrë specifike, sepse afërsia jonë për Ding Darling bën të përshtatshëm për të zog-shikojnë atje.

Sigurisht, ata gjithashtu duan plazh (i cili nuk e bën), i cili i madh qeniesh me shpezë të detit, dhe pishinë të ndezur, e cila tërheq birders tjerë për t'u çlodhur në Poolside dhe në të rostiçeri pishinë-kuvertë dhe bar pije. Kjo është Sanibel TRUE.

Ne me të vërtetë duam që janë këtu, shumë.

Posted në Blog Post

Lini një Përgjigju