Muzeu Leksion Seria Veçori Nudibranch Talk

Nudibranch Dëgjuar ndonjëherë për një Nudibranch?

Kjo ndoshta nuk është ajo që ju mendoni ... Kjo është një guaskë, pa një shell. Në të vërtetë, Nudibranches janë të shell-më pak të molusqeve.

Joyce Matthys do të paraqesë një leksion për këto krijesa të jashtëzakonshme në Shell Muzeu Bailey-Matthews Më 8 shkurt vitit 2013 pjesë e "Dreka Orës e premte në Muzeun" seri. Matthys është një vullnetar themelues në muze, dhe është përgjegjës për dokumentarë dy video që vizitorët në muzeun e shohin çdo ditë.

Për më shumë informacion, ju lutem vizitoni www.shellmuseum.org ose telefononi Diane Thomas në (239) 395-2233 . Kontaktoni West Wind Inn për një prenotim të jetë në Sanibel këtë fundjavë. Atëherë para dhe pas ligjëratës informative, kreu në plazh dhe për të gjetur seashells tuaja - pasi qiramarrësit e gjalla e kanë liruar, ju lutem. Granatimet jetojnë në Sanibel është e paligjshme.

Postuar në Blog Post