Randell Center Research

Nëse jeni duke planifikuar të qëndrojnë me ne në mes të marsit, këtu është një ekskursion i zoti për të marrë:
Vetëm nëpër Pisha Island Sound, anën jo-plazh e Sanibel, gjendet Pisha Island dhe Qendra e Kërkimeve Randell. Kjo është një burim i madh për informacion në lidhje me indianët Calusa.

Vjen deri më 10 mars është Calusa Dita e Trashëgimisë, me aktivitete duke filluar nga ora 10:00 dhe mbaron në 04:00 në Trashëgimisë Trail Calusa, Randell Research Center, 13.810 Waterfront Drive, Pineland. Të Calusa SHBA, nga të cilat nuk ka pothuajse asnjë dokument historik, ishin njerëzit dominuese në jugperëndim Florida dhe përtej, para spanjoll arriti.

Captiva Cruises, vela nga Captiva Island McCarthy Marina, ka planifikuar një udhëtim me varkë nëpër tingujt me ulje në peshk i madh Lodge, drejtpërdrejt nëpër rrugë nga Research Center.
Udhëtim varkë do të përfshijë transmetim rreth port dhe kasolle e tij historike peshkut. Dreka do të jetë në dispozicion në peshk i madh shtëpizë përpara se të ndjekin festivalin.
Pranimi Adult të festivalit është $ 5, fëmijët merrni për të lira. Anëtarët e Randell Qendrës Kërkimore të pranohen pa pagesë. Uji i lirë do të jetë në dispozicion gjatë gjithë ditës; kjo është një ide e mirë për të sjellë një shishe rimbushëse ujë. Ushqimi është gjithashtu në dispozicion nga Island Deli PINE ISLAND pak Lillie dhe peshku kamionçinë Mel ZKZ-së.
Kosto për udhëtim barkë dhe turne është $ 45; Drekë nuk është përfshirë, por pranimi Calusa Ditën e Trashëgimisë është përfshirë për pasagjerë. Rezervat janë të nevojshme pasi që nuk do të ketë hapësirë ​​të kufizuar në bord. Telefononi Captiva Cruises në 472-5300 për të nënshkruar.

Më shumë mësojmë për indianët Calusa, më i intriguar bëhemi për jetën në jugperëndim Florida dhe ishujt pengesë përpara europianëve u vendosën këtu.

Posted në Blog Post

Lini një Përgjigju