A duhet Sanibel jetë një sinonim për "mirë"?

Sanibelians janë të drejtë krenar që Arthur Frommer quajtur ishulli i tyre # 1 vend i tij i preferuar për pushime. Add to se krenarinë e të qenit vend i një shkolle publike të njohur në shkallë kombëtare Blue Ribbon. Tani vjen lajmi se Biblioteka publike Sanibel është njohur nga Journal Biblioteka si Bibliotekën 5 yje. Kjo është pjesë e të revistës amerikane Star Bibliotekat të vitit 2011.

Njohja është e bazuar në shërbim yjor dhe rëndësinë e bibliotekës në komunitet. Risi teknologjike gjithashtu është faktorë në. Kjo është ku puna e Bibliotekës Publike Sanibel në zhvillimin, përmirësimin dhe duke ofruar qasje pa tel në internet, qasjen në burimet e bibliotekave online dhe lejimin e shkarkimit të e-libra dhe libra audio.

Nëse keni nevojë për një lidhje të internetit, një ebook apo ndihmë një bibliotekari të studjon një libër, të ndaluar nga Biblioteka Publike Sanibel, 770 Dunlop Road. Call 239-472-2483 për orë të tëra dhe të informacionit.

Posted në Blog Post

Lini një Përgjigju