Me dielën e Pashkës, vetëm disa orë larg,

Me Pashkëve e diela vetëm disa orë larg, kjo ndodh tek ne se disa prej mysafirëve tanë dhe të tjerët që e lexojnë këtë blog mund të kërkoni për një kishë në Sanibel Island për të festuar këtë ngjarje. Këtu është një listë, duke përfshirë numrat e telefonit dhe adresat e internetit (nëse është e mundur), për referencë.

Komuniteti Kisha Sanibel
(239) 472-2684
1740 mëtrik Way, Sanibel, FL 33.957
www.sanibelchurch.com

St Isabel Kisha Katolike
(239) 472-2763
3559 Sanibel Captiva-Rd, Sanibel, FL 33.957
www.saintisabel.org

Shën Michael dhe All Angels Episkopale Kisha
(239) 245-9727
2304 mëtrik Way, Sanibel, FL 33.957
www.saintmichaels-sanibel.org

Sanibel xhemat United
(239) 472-0497
2050 mëtrik Way, Sanibel, FL 33.957
sanibelucc.org

Së pari Kisha-Krishtit Scientist
(239) 472-8684
2950 W Dr Gjirit, Sanibel, FL 33.957

Gëzuar Pashkët nga West Wind Inn Vërtetë Sanibel

Posted në Blog Post

Lini një Përgjigju